TROUWREPORTAGE

Prijsbrochure op aanvraag.

Stuur mij gerust een berichtje via het contactformulier met jullie geplande datum, de locatie, een beetje info over jullie zelf en al jullie  plannen en ik probeer hier zo snel mogelijk antwoord op te geven. 


Portret, kids, zwangerschap & loveshoots kunnen zowel op locatie als in de studio (valkstraat 3, 2910 Essen) doorgaan. Gezinsshoots enkel op locatie.
Ik probeer steeds om een ontspannen sfeer te creëren tijdens de fotosessie. We maken zowel spontane als geposeerde foto’s. Fotosessies op een buiten locatie kunnen het best gepland worden tussen april en oktober.
We gaan opzoek naar de mooiste locaties, een bos, de heide, een planten serre, een verlaten pand… Alle opties zijn mogelijk. Hoe gekker hoe liever :)

Het liefst fotografeer ik vanaf de late namiddag, hoe later op de avond hoe mooier het licht.
Het mooiste moment van de dag is “the golden hour”. Dit begint ongeveer één uur voor dat de zon onder gaat. De shoot plannen we dan best 2 uurtjes voor zonsondergang.

Binnen een straal van 10km zijn de vervoerskosten inbegrepen, bij meer kilometers wordt er 0,35€/km aangerekend.

(Alle prijzen zijn INCL btw)

PORTRET / KIDS / KOPPEL / ZWANGERSCHAP / GEZIN / FAMILIE – 240€

PORTRET: Een portretshoot draait enkel en alleen om jou, want wie wil er nu niet eens echt mooie foto’s van zichzelf. Een boost voor je zelfvertrouwen en een blijvende herinnering voor later.
Dit kan op een heel artistieke manier maar dit kan evengoed een eenvoudig maar mooi portret zijn.

KIDS: Een leuke shoot waar kinderen helemaal zichzelf mogen zijn. Spontane foto’s waarbij een geforceerde “cheese” zeker niet nodig zal zijn.

KOPPEL: Een fotosessie die jullie liefde voor elkaar voor eeuwig op een mooie manier vastlegt. The golden hour is zeker een aanrader voor een koppelsessie.

ZWANGERSCHAP: Een zwangerschapsshoot is steeds het mooiste om te fotograferen enkele weken voor de uitgerekende datum. Bij deze shoot wordt zowel de vrouw individueel als het Koppel gefotografeeerd.

GEZIN: Jullie leuke gezinnetje voor eeuwig vastgelegd. 

Inclusief:
- Mailing (Samen gaan we opzoek naar de juiste setting om jou idee werkelijkheid te maken.)
- Voorbereiding (inspiratie opzoeken, attributen aankopen…)
- Fotografie 1 tot 2 uur
- Selectie
- Nabewerking van minimum 40 foto’s  
- Online galerij met de foto’s in hoge resolutie