Trouwfotografie - Inya & Roy

I&R(343van949).jpg

I + R

Een warme zomerdag in augustus 2018 (hoezo loop ik achter met bloggen? haha) waar ontzettend veel stress aan vooraf ging.
Inya & Roy hadden zóveel pech tijdens het plannen van deze dag. Van dubbelgeboekte locaties tot het verzetten van de trouwdatum. Ondanks alles was het perfect, tot in de kleine puntjes, beter was onmogelijk!
Vrienden en familie hebben de laatste dagen hemel en aarde verzet en samen hebben ze er het schoonste feest van gemaakt!

Het zotste detail: tijdens de vrijgezellen heeft Roy “Discobaar a moeder” effkes een mailtje gestuurd of ze niet wouden komen draaien op hun trouwfeest. Die stonden daar dus ineens hé, en het feest was vertrokken. De openingsdans moest nog komen maar Hey… alles was mogelijk die dag!

Zoveel emotie, alles zo schoon. Hoe blij dat ik ben dat ik hier deel van mocht uitmaken!
Fijnste job die er bestaat!