Portretshoot - Katrijn

Een week geleden had ik de tijd om nog eens te fotograferen voor mijzelf, niet in opdracht of omdat het moet, gewoon omdat ik er zin in had. ZALIG! Door deze momenten weet ik weer voor 100% waarom ik zoveel van fotografie houd. 
Katrijn is een vroegere Chiro-vriendin van mij dus ik moest maar even een berichtje sturen en de fotoshoot was gepland.
De locatie is nog nooit zo dichtbij geweest. We hebben de foto's vlak tussen de zetel en de tv genomen in mijn woonkamer, daglicht is en blijft mijn favoriete licht. Fotograferen in een daglicht studio maakt alles zo makkelijk, ik kan mij concentreren op het model in plaats van steeds lampen te verzetten en mijn ergernis te verbergen dat ik niet helemaal tevreden ben met het licht ;). 

In de toekomst wil ik weer meer tijd maken om vrij werk te maken, gewoon omdat ik er gelukkig van word!